دانلود فایلی با مشخصات گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی

گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی

ارتباط با ما

دانلود


گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی
دانلود فایلی با مشخصات گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی چنانچه دوره کاراموزی خود را در کارگاه  و کارخانه تولید شیره خرما  بصورت صنعتی گذراندید فایل زیر در 23 صفحه گزارش کار در کارگاه تولید شیره خرما و گزارش خط تولید ان و روش های آزمون و... انرا تشریح داده فایل قابل استفاده دانشجویان مهندسی شیمی و صنایع غذایی که دوره کارورزی خو.د را در کارگاه تولید شیره خرما گذرانده اند مفید است .   فهرست.. 1 مقدمه. 2 فصل اول. 3 معرفی محصول و خواص محصول. 4 خواص شیره خرما 4 خواص شیره توت.. 5 خواص شیره انجیر. 6 فصل دوم. 7 تکنولوژی تولید شیره، شهد و عسل خرما 8 فصل سوم. 11 آزمایشات.. 12 ویژگی های حسی و فیزیکی. 12 ویژگی های شیمیایی. 12 آلاینده ها 13 روش های آزمون. 14 قند احیاء کننده 18 روش آزمون. 20 تفسیر نتایج. 21 شکرک زدگی. 21 نشانه گذاری.. 23 مقدمه شیره خرما فرآورده ایست که از پریکارپ ارقام مختلف میوه خرمای نرم و رسیده به روش مکانیکی و یا به کمک آب و حرارت در دستگاه‌های متداول در صنعت به طریق صنعتی به دست می‌آید.تهیه شیره خرما به روش صنعتی در زمره صنایع تبدیلی خرما به شمار می‌رود. شیره خرما همچنین به صورت سنتی از میوه خرما استحصال می‌گردد که از بر روی هم انباشتن خرما در محل‌های خاص نگه‌داری خرما، حاصل شده و پس از تصفیه جزئی بسته بندی می‌گردد. ویژگی‌های شیره خرما صنعتی و سنتی به طور کامل از هم متفاوت است.در این پروژه سعی بر آن است که با روش صنعتی تولید شیره خرما، محصولات جانبی دیگر مثل قند خرما، عسل خرما و شیره توت بیشتر آشنا شده و ویژگی‌ها و خواص این مواد بررسی خواهد شد.موقعیت اجرای پروژه کاربردی واقع در شهرک صنعت شهر بلداجی است و با نام تجاری سیباسان سبزدشت شناخته شده است.   تکنولوژی تولید شیره، شهد و عسل خرما   از جمله مواد اولیه که برای فرآوری وارد کارخانه می­شود خرما و توت خشک است. هر یک از این محصولات برای خود دارای ویژگی­هایی هستند که باید برای قیمت­گذاری و یا تأیید ورود عدم ورود ماده خام به کارخانه مورد آزمایش قرار بگیرد.موارد مورد آزمایش برای هر یک محصولات وارد شده به کارخانه متفاوت است که به مختصر به آنها اشاره خواهیم کرد.   از جمله موارد ذکر شده در فرم آزمایش نمونه خرما: نوشتن مشخصات ارسالی مثل مبدأ تاریخ- وزن خرما- وزن هسته- وزن خمیر- تعداد خرما- تعداد هسته- نسبت خمیر به هسته- رطوبت- بریکس- آب اضافه شده- درصد قند.   از جمله موارد ذکر شده در فرم آزمایش نمونه توت خشک: نوشتن مشخصات ارسالی مثل مبدأ تاریخ واریته- رنگ توت- وضعیت ظاهری و بهداشتی- وزن توت- وزن خمیر- رطوبت- بریکس- آب اضافه شده- درصد قند.   - وزن توت یا خرما: برای آزمایش هر یک از نمونه­های توت یا خرما gr100 از کل بار وارد شده به کارخانه برمی­داریم. به گونه­ای نمونه بیانگر مشخصات تمام محصول وارد شده به کارخانه باشد.     روش آزمون اندازه گیری قند کل :   4 گرم شیره خرما در 25 میلی لیتر آب مقطر حل کرده سپس محلول را به بالن ژوژه 100 میلی لیتری منتقل نموده و 25 میلی لیتر آب مقطر و 2 میلی لیتر اسید کلریدریک غلیظ به محلول افزوده و بالن ژوژه را در بن ماری 70 درجه سانتی گراد ابتدا 3 دقیقه هم زده و 7 دقیقه به طور ثابت نگه داشته سپس باید بالن ژوژه را سرد نموده و با سود 30 درصد به آرامی محلول قندی را خنثی کرده و در نهایت به حجم 100 میلی لیتر می رسانیم و محلول را در بورت ریخته و در یک ارلن 5 میلی لیتری فهلینگ A و 5 میلی لیتری فهلینگ B و چند عدد سنگ جوش و 10 میلی لیتر آب مقطر ریخته و ارلن را روی شعله مجهز به توری نسوز و سه پایه قرار داده تا به جوش آید سپس از بورت به ارلن حاوی محتویات که در حال جوش می باشد 2 الی 3 قطره محلول قندی اضافه کرده سپس یک قطره معرف متیلن بلو به ارلن در حال جوش افزوده تا رنگ محلول آبی نفتی شود. سپس با محلول قندی تیتر ادامه داده تا رسوب قرمز آجری پدیدار گردد در آخر حجم مصرفی محلول قندی را یادداشت می نماییم.  

گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی  درحال پردازش درخواست لطفا منتظر بمانید ... منو تماس با ما پشتیبانی خرید درباره ما صفحه اصلی فروشگاه محصولات دانلودی نخبگانقابل توجه خربداران محترم فایل ازاین فروشگاه 1_ از امروز اول مهر ماه 1400به پاس احترام به خواسته مشتریان عزیزمیتوانید کلیه محصولات را با تخفیف ویژه تهیه کنید. برای دریافت کد تخفیف کافیست کلمه mehr1400را در محل کد تخفیف ثبت نمایید و دکمه اعمال را بفشارید تا کد برای شما اعمال شود پس از اتمام زمان بصورت اتوماتیک غیرفعال میشود 2_ شماره تلفن 09020868764 در صورت هر گونه مشکل و یا سئوالی ازطریق واتساپ ؛پیامک و یا تماس تلفنی جوابگو شماست ۳_در صورت نداشتن ایمیل میتوانید از ایمیل فرضی rezaa.rezaa1234567@gmail.com استفاده کنید تا امکان خرید به شما بدهد. ۴_ به هنگام خرید حتما دکمه تکمیل فرایند خرید را بفشارید . ۵_در صورتیکه پرداخت قطعی انجام دادید و در حساب فروشگاه بعنوان خرید موفق ثبت گردید ویا قصد خرید فایلی را داشته و لی به هر دلیلی نتوانستید فایل را دانلود ویا خرید نمایید یا پرداخت نا موفق داشتید ونتوانستید فایل را خریداری کنید تماس بگیرید تا فایل از طرق دیگر برایتان ارسال گردد. اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.ایجاد وب سایت یا فروشگاه حرفه ای رایگان آرشیو مطالب سایتpdfپروژه آرشیو محصولات فایلیپروژهپایان نامهترجمهطرح توجیهیآموزشیکتابپاورپوینتپرسشنامهکارآموزیکارآموزی ژنتیک ومیکروبیولوژیکاراموزی دامپزشکیکاراموزی کامپیوترکاراموزی مهندسی برق ومکانیککارآموزی صنایع غذایی وشیمیکاراموزی تربیت بدنیکاراموزی مکانیککارآموزی حسابداریطرح درسآموزشینمونه سئوالاتطرح لایه بازفایل آمادهتحقیق و پژوهشپاورپوینتکارآموزی عمران اشتراک در خبرنامه جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید ایمیلتصویر امنیتی را وارد نمایید ثبت ایمیلآمار بازدید بازدید امروز : 672 بازدید دیروز : 570 بازدید کل : 303935   محبوب ترین ها درس تفکر وسبک زندگی پایه هفتم صفحه27کتاب نمونه های تحقیق و پژوهش (همراه با ساختار گزارش تحقیق) دانلود آگهی ترحیم فوت کد96 گزارش کاراموزی معماری در شهرداری_ ایجاد فضای سبز و خدمات شهری در شهرداری (کارآموزی معماری شهرداری) طرح درس روزانه تربیت بدنی بصورت فایل WORD فایل word جدول طرح درس سالانه براي دروس سه جلسه اي در هفته طرح درس سالانه پیش دبستانی بصورتword دانلود جواب سئوالات کتابsummit2b(سامیت 2b) ویرایش سوم گزارش کارورزی باشگاه پرورش اندام بدنسازی گزارش کاراموزی شرکت حسابداری و حسابرسی ویرایش 98 گزارش کارآموزی در باشگاه بدنسازی فایل PDF آشنایی با اشکال دارویی پرفروش ترین ها درس تفکر وسبک زندگی پایه هفتم صفحه27کتاب نمونه های تحقیق و پژوهش (همراه با ساختار گزارش تحقیق) فرم خام قرارداد اجاره در سایز A3 طرح درس سالانه1400-1399 ریاضی پایه اول ابتدایی (بصورت word) طرح درس روزانه تربیت بدنی بصورت فایل WORD طرح درس سالانه ریاضی پنجم سال 1399 نمونه طرح درس سالانه علوم دوم دبستان / طرح درس سالانه درس علوم پایه چهارم بصورت درس به درس گزارش کارورزی باشگاه پرورش اندام بدنسازی طرح درس سالانه پیش دبستانی بصورتword دانلود جواب سئوالات کتابsummit2b(سامیت 2b) ویرایش سوم فایل word جدول طرح درس سالانه براي دروس چهار جلسه اي در هفته فایل word جدول طرح درس سالانه براي دروس سه جلسه اي در هفته پیوند هافروشگاه ساز رایگان فروش فایل فورکیاامکانات فروشگاه ساز و سایت ساز فورکیاپروژه کاراموزی اعتدالپویاکاراموزیکاراموزی و پروژهسایت آوینآرشیو محصولات فایلیکارآموزی صنایع غذایی وشیمیگزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذاییچنانچه دوره کاراموزی خود را در کارگاه  و کارخانه تولید شیره خرما  بصورت صنعتی گذراندید فایل زیر در 23 صفحه گزارش کار در کارگاه تولید شیره خرما و گزارش خط تولید ان و روش های آزمون و... انرا تشریح داده فایل قابل استفاده دانشجویان مهندسی شیمی و صنایع غذایی که دوره کارورزی خو.د را در کارگاه تولید شیره خرما گذرانده اند مفید است .   فهرست.. 1 مقدمه. 2 فصل اول. 3 معرفی محصول و خواص محصول. 4 خواص شیره خرما 4 خواص شیره توت.. 5 خواص شیره انجیر. 6 فصل دوم. 7 تکنولوژی تولید شیره، شهد و عسل خرما 8 فصل سوم. 11 آزمایشات.. 12 ویژگی های حسی و فیزیکی. 12 ویژگی های شیمیایی. 12 آلاینده ها 13 روش های آزمون. 14 قند احیاء کننده 18 روش آزمون. 20 تفسیر نتایج. 21 شکرک زدگی. 21 نشانه گذاری.. 23 مقدمه شیره خرما فرآورده ایست که از پریکارپ ارقام مختلف میوه خرمای نرم و رسیده به روش مکانیکی و یا به کمک آب و حرارت در دستگاه‌های متداول در صنعت به طریق صنعتی به دست می‌آید.تهیه شیره خرما به روش صنعتی در زمره صنایع تبدیلی خرما به شمار می‌رود. شیره خرما همچنین به صورت سنتی از میوه خرما استحصال می‌گردد که از بر روی هم انباشتن خرما در محل‌های خاص نگه‌داری خرما، حاصل شده و پس از تصفیه جزئی بسته بندی می‌گردد. ویژگی‌های شیره خرما صنعتی و سنتی به طور کامل از هم متفاوت است.در این پروژه سعی بر آن است که با روش صنعتی تولید شیره خرما، محصولات جانبی دیگر مثل قند خرما، عسل خرما و شیره توت بیشتر آشنا شده و ویژگی‌ها و خواص این مواد بررسی خواهد شد.موقعیت اجرای پروژه کاربردی واقع در شهرک صنعت شهر بلداجی است و با نام تجاری سیباسان سبزدشت شناخته شده است.   تکنولوژی تولید شیره، شهد و عسل خرما   از جمله مواد اولیه که برای فرآوری وارد کارخانه می­شود خرما و توت خشک است. هر یک از این محصولات برای خود دارای ویژگی­هایی هستند که باید برای قیمت­گذاری و یا تأیید ورود عدم ورود ماده خام به کارخانه مورد آزمایش قرار بگیرد.موارد مورد آزمایش برای هر یک محصولات وارد شده به کارخانه متفاوت است که به مختصر به آنها اشاره خواهیم کرد.   از جمله موارد ذکر شده در فرم آزمایش نمونه خرما: نوشتن مشخصات ارسالی مثل مبدأ تاریخ- وزن خرما- وزن هسته- وزن خمیر- تعداد خرما- تعداد هسته- نسبت خمیر به هسته- رطوبت- بریکس- آب اضافه شده- درصد قند.   از جمله موارد ذکر شده در فرم آزمایش نمونه توت خشک: نوشتن مشخصات ارسالی مثل مبدأ تاریخ واریته- رنگ توت- وضعیت ظاهری و بهداشتی- وزن توت- وزن خمیر- رطوبت- بریکس- آب اضافه شده- درصد قند.   - وزن توت یا خرما: برای آزمایش هر یک از نمونه­های توت یا خرما gr100 از کل بار وارد شده به کارخانه برمی­داریم. به گونه­ای نمونه بیانگر مشخصات تمام محصول وارد شده به کارخانه باشد.     روش آزمون اندازه گیری قند کل :   4 گرم شیره خرما در 25 میلی لیتر آب مقطر حل کرده سپس محلول را به بالن ژوژه 100 میلی لیتری منتقل نموده و 25 میلی لیتر آب مقطر و 2 میلی لیتر اسید کلریدریک غلیظ به محلول افزوده و بالن ژوژه را در بن ماری 70 درجه سانتی گراد ابتدا 3 دقیقه هم زده و 7 دقیقه به طور ثابت نگه داشته سپس باید بالن ژوژه را سرد نموده و با سود 30 درصد به آرامی محلول قندی را خنثی کرده و در نهایت به حجم 100 میلی لیتر می رسانیم و محلول را در بورت ریخته و در یک ارلن 5 میلی لیتری فهلینگ A و 5 میلی لیتری فهلینگ B و چند عدد سنگ جوش و 10 میلی لیتر آب مقطر ریخته و ارلن را روی شعله مجهز به توری نسوز و سه پایه قرار داده تا به جوش آید سپس از بورت به ارلن حاوی محتویات که در حال جوش می باشد 2 الی 3 قطره محلول قندی اضافه کرده سپس یک قطره معرف متیلن بلو به ارلن در حال جوش افزوده تا رنگ محلول آبی نفتی شود. سپس با محلول قندی تیتر ادامه داده تا رسوب قرمز آجری پدیدار گردد در آخر حجم مصرفی محلول قندی را یادداشت می نماییم.  

مبلغ قابل پرداخت 20,000 تومان توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.نام و نام خانوادگیایمیلموبایلتصویر امنیتی پرداخت توسط بانک کلیه بانک ها بانک پارسیان بانک ملت بانک صادرات کد تخفیف  اعمال پرداخت و دانلود     پشتیبانی خرید برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید   انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 13 برچسب های مهمکاراموزی ویژگی شیره خرما گزارش کاراموزی تولید شیره خرما گزارش خط تولید شیره خرما کاراموزی شیره خرما صنعتی کارگاه شیره خرما صنعتی فیسبوکگوگل پلاسلینکدینتویترکلوبفیسنما دیدگاه های کاربران (0) نام * ایمیل آدرس وب/وبلاگ توضیحات * تصویر امنیتی را وارد نمایید *    ارسال دیدگاه بصورت خصوصی ارسال دیدگاه × Close گزارش تخلف (در صورت وجود مشکل توضیح دهید تا رسیدگی شود) از ارسال گزارشات پی در پی و بدون دلیل جدا خودداری فرمایید.نام و نام خانوادگیایمیلتوضیحاتتصویر امنیتی را وارد نماییدارسال گزارش پروژه و کارآموزی در رشته عمران در شهرداری ،کاراموزی حسابداری در هتل،کاراموزی ژنتیک در آزمایشگاه،کاراموزی حسابداری در موسسه حسابداری، طرح درس         

👇 دیگر دسته بندی ها👇

✅فایل های دیگر✅

علوم انسانی

فنی مهندسی

علوم پایه

پزشکی

هنر

اخبار

محصولات

کسب و کار

سرگرمی

#️⃣ برچسب های فایل گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی

گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی

دانلود گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی

خرید اینترنتی گزارش کاراموزی خط تولید شیره خرما /رشته صنایع غذایی

👇🏞 تصاویر 🏞