دانلود فایلی با مشخصات گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی

گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی

ارتباط با ما

دانلود


گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی
دانلود فایلی با مشخصات گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی گزارش کاراموزی کارخانه یکتا شیر شهرکرد در 54 صفحه بصورت ورد تهیه شده قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی مقدمه: 1 توضیحاتی در باره ی کارخانه یکتا شیر. 2 آزمایشگاههای کارخانه. 2 تاریخچه: 3 انواع محصولات توليدي توسط شركت: 5 نحوه ورود شير به كارخانه و بررسي سيستم HTST : 6 كنترل هاي سيستم : 7 خامه (Cream) : 7 1- خامه سبک (Light Cream) : 7 2- خامه سبک زده شده یا (معمولی) (Light Whipping Cream) : 7 3- خامه سنگین زده شده (Heavy Whipping Cream) : 8 نسبت بین اندازه ذرات در شیر. 10 پنیر (Cheese) : 10 بهداشت شستشوی وسایل و دستگاههای مربوطه: 11 ضد عفونی کردن: 12 مراحل شستشو و نظافت: 13 ماست (Yoghurt) : 14 آب پنیر: 16 نواع دام های مختلف شیر: 18 وسیکوزیته: 20 آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها 21 گازهای موجود در شیر: 22 ترکیبات شیمیایی شیر: 23 بتاکازئین.. 24 گاما کازئین.. 24 (k) کاپاکازئین.. 24 غلظت پروتئین های در شیر: 24 نوع پروتئین.. 24 غلظت در شیر g/kg. 24 درصد به کل پروتئین وزن/وزن.. 24 کاپا (k) کازئین.. 25 منابع آلودگی شیر: 26 وضعیت بهداشتی شیر در درجه حرارت های مختلف: 27 تعداد m.o های شیر. 27 بعد از 24 ساعت نگهداری در دمای 10 oC.. 27 بعد از 24 ساعت نگهداری در دمای 15 oC.. 27 جنس های مهم کپک: 28 باکتریوفاژ: 29 شیر مایع: 29 چربی شیر: 29 شیر تلغیظ شده: 30 (خامه) 31 پاستوریزاسیون شیر: 31 پاستوریزاسیون بالا: 32 استریل کردن: 32 انواع روش های استرلیزاسیون: 33 1- روش uHT : 33 ترمالیزیشن: 33 ماست: 33 2- ماست به هم نزده: 34 نوع مایه ماست: 34 استرلیزاسیون و ضد عفونی.. 36 استرلیزاسیون: 36 آزمايشگاه هاي كارخانه یکتا شیر. 39 وزن خصوص (Specific Gravity ) 39 عوامل موثر در تغيير تركيبات شير: 42 2ـ اندازه گيري پروتئين شير به روش تيتراسيون با فرمالين.. 44 روش كار : 45 جستجوي تقلبات در شير. 46 اندازه گيري چربي شير توسط بوتيرومتر. 47 روش كار: 47 بخش مدیریت.. 49 نمودار سازمانی واحد تولیدی.. 50 نمودار سازمانی بخش کیفیت.. 51 شمای خط تولید دوغ بدون گاز پاستوریزه. 52 مراحل تصفيه كلاسيك53 خواص شیمیایی شیر: به طور مطلوبی شیر و بر حسب درصد دارای ترکیبات زیر است. در خصوص rit ها سلامتی گاو شیرده یکی از عوامل موثر بر میزان rit های شیر است. و رحم پستان گاو یا زخم پستان باعث کاهش rit های C و A می شود. نژاد گاو در دوره شیردهی از عوامل دیگری هستند که به خصوص در میزان ویتامین های A و D ، B carotene ، E موثر است. کاهش rit های محلول در آب حساس به حرارت در پاستوریزاسیون و استرلیزاسیون شیر بسیار بالاست چرون پروس حرارتی استفاده می کنیم. با استفاده از m.o های مفید در دستگاه گوارش دام باعث سنتز یا ساخت rit B1 شده و موجب افزایش rit B در شیر می شود. همچنین افزایش میزان rit C در شیر گاو بستگی به فعالیت متابولیسمی تغذیه دام دارد. علوفه تازه و سیکاژ (خوراک دام تخمیر شده) و پودر ماهی سرشار از B Carotene است. چنانچه دام از این مواد تغذیه کند باعث افزایش rit های محلول در چربی مانند: E و D و A به خصوص A در صورتیکه در مراتع تغذیه شود ویتامین D موجود در جیره غذایی با هیدروکاسیرول بر اثر تابش نور افزایش پیدا کرده و تبدیل به ویتامین D شیر می شود. آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها 1) هیدرولازها: پروتئازها، آمیلاز، فسفات 2) اکسید وردوکتازها: کاتالاز، گزانتینواکسیداز از آنزیم های دسته دوم یعنی اکسید ادوکتاز برای کنترل کردن استرلیزاسیون کامل شیر استفاده می شود. آنزیم های موجود در شیر به pH و حرارت حساس هستند. همچنین در درجه حرارت و مدت زمان حرارت متفاوت غیرفعال می شود. آنزیم فسفاتاز آنزیم مهم شیر است. 1- فسفاتاز قلیایی: ارزیابی پاستوریزاسیون شیر 2- فسفاتاز اسیدی: این آنزیم در برابر پاستوریزاسیون مقاوم است اما با روش uHT از بین می رود. لیپاز: 1- لیپاز اصلی موجود در شیر 2- لیپازی که توسط m.o ساخته می شود 2) پراکسیدازها: در روش (LTLT) غیر فعال می شوند. آنزیم هایی هستند که باعث تولید پراکسید می شود. گلوکز و گالاکتوز → لاکتاز → لاکتوز   مواد معدنی شیر: کلسیم مهم ترین در شیر می باشد. کلسیم: که به طور متوسط 21/1 g/lit می باشد و می تواند نوسان داشته باشد 4/1-9/0. بعد از کلسیم مهم ترین آن فسفر است g/lit 95/0 و نوسان آن 2/1-7/0 و بعد از آن پتاسیم (k) که g/lit 5/1 و نوسان آن 2-1، سدیم (Na) g/lit 47/0 و نوسان آن 7/0 و 3/0 است. کلر (Cl) g/lit 30/1 و نوسان 4/1-8/0، منیزیم g/lit 12/0 و نوسان آن 24/0-5/0 است. 20% از کلسیم و فسفر شیر به صورت کمپلکس کازئینات کلسیم و فسفر وجود دارد. 50% از کلسیم به صورت کلوئیدی وجود دارد و 30% کلسیم به صورت محلول است. در مورد فسفر 30-40% فسفر به صورت محلول می باشد و 10% آن در ساختار شیمیایی فسفولیپیدها است. در مورد کلسیم موجود در شیر در تولید پنیر نقش اساسی باز می کند. در انعقاد کاپاکازئین Kcaseine با کمک رنین (مایع پنیر) و تشکیل کمپلکس پاراکاپاکازئین میزان کلسیم شیر بسیار مهم است. حرارت دادن و افزودن اسید تبخر کردن (تغلیظ) جز عوامل تکنولوژی موثر بر میزان مواد معدنی شیر است. در اثر حرارت میان فسفات Ca موجود Ca3 2(Po4) محلول در شیر به صورت کلوئید تبدیل می شود. یعنی از دسترس ها خارج می شود

گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی  درحال پردازش درخواست لطفا منتظر بمانید ... منو تماس با ما پشتیبانی خرید درباره ما صفحه اصلی فروشگاه محصولات دانلودی نخبگانقابل توجه خربداران محترم فایل ازاین فروشگاه 1_ از امروز اول مهر ماه 1400به پاس احترام به خواسته مشتریان عزیزمیتوانید کلیه محصولات را با تخفیف ویژه تهیه کنید. برای دریافت کد تخفیف کافیست کلمه mehr1400را در محل کد تخفیف ثبت نمایید و دکمه اعمال را بفشارید تا کد برای شما اعمال شود پس از اتمام زمان بصورت اتوماتیک غیرفعال میشود 2_ شماره تلفن 09020868764 در صورت هر گونه مشکل و یا سئوالی ازطریق واتساپ ؛پیامک و یا تماس تلفنی جوابگو شماست ۳_در صورت نداشتن ایمیل میتوانید از ایمیل فرضی rezaa.rezaa1234567@gmail.com استفاده کنید تا امکان خرید به شما بدهد. ۴_ به هنگام خرید حتما دکمه تکمیل فرایند خرید را بفشارید . ۵_در صورتیکه پرداخت قطعی انجام دادید و در حساب فروشگاه بعنوان خرید موفق ثبت گردید ویا قصد خرید فایلی را داشته و لی به هر دلیلی نتوانستید فایل را دانلود ویا خرید نمایید یا پرداخت نا موفق داشتید ونتوانستید فایل را خریداری کنید تماس بگیرید تا فایل از طرق دیگر برایتان ارسال گردد. اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.ایجاد وب سایت یا فروشگاه حرفه ای رایگان آرشیو مطالب سایتpdfپروژه آرشیو محصولات فایلیپروژهپایان نامهترجمهطرح توجیهیآموزشیکتابپاورپوینتپرسشنامهکارآموزیکارآموزی ژنتیک ومیکروبیولوژیکاراموزی دامپزشکیکاراموزی کامپیوترکاراموزی مهندسی برق ومکانیککارآموزی صنایع غذایی وشیمیکاراموزی تربیت بدنیکاراموزی مکانیککارآموزی حسابداریطرح درسآموزشینمونه سئوالاتطرح لایه بازفایل آمادهتحقیق و پژوهشپاورپوینتکارآموزی عمران اشتراک در خبرنامه جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید ایمیلتصویر امنیتی را وارد نمایید ثبت ایمیلآمار بازدید بازدید امروز : 745 بازدید دیروز : 570 بازدید کل : 304008   محبوب ترین ها درس تفکر وسبک زندگی پایه هفتم صفحه27کتاب نمونه های تحقیق و پژوهش (همراه با ساختار گزارش تحقیق) دانلود آگهی ترحیم فوت کد96 گزارش کاراموزی معماری در شهرداری_ ایجاد فضای سبز و خدمات شهری در شهرداری (کارآموزی معماری شهرداری) طرح درس روزانه تربیت بدنی بصورت فایل WORD فایل word جدول طرح درس سالانه براي دروس سه جلسه اي در هفته طرح درس سالانه پیش دبستانی بصورتword دانلود جواب سئوالات کتابsummit2b(سامیت 2b) ویرایش سوم گزارش کارورزی باشگاه پرورش اندام بدنسازی گزارش کاراموزی شرکت حسابداری و حسابرسی ویرایش 98 گزارش کارآموزی در باشگاه بدنسازی فایل PDF آشنایی با اشکال دارویی پرفروش ترین ها درس تفکر وسبک زندگی پایه هفتم صفحه27کتاب نمونه های تحقیق و پژوهش (همراه با ساختار گزارش تحقیق) فرم خام قرارداد اجاره در سایز A3 طرح درس سالانه1400-1399 ریاضی پایه اول ابتدایی (بصورت word) طرح درس روزانه تربیت بدنی بصورت فایل WORD طرح درس سالانه ریاضی پنجم سال 1399 نمونه طرح درس سالانه علوم دوم دبستان / طرح درس سالانه درس علوم پایه چهارم بصورت درس به درس گزارش کارورزی باشگاه پرورش اندام بدنسازی طرح درس سالانه پیش دبستانی بصورتword دانلود جواب سئوالات کتابsummit2b(سامیت 2b) ویرایش سوم فایل word جدول طرح درس سالانه براي دروس چهار جلسه اي در هفته فایل word جدول طرح درس سالانه براي دروس سه جلسه اي در هفته پیوند هافروشگاه ساز رایگان فروش فایل فورکیاامکانات فروشگاه ساز و سایت ساز فورکیاپروژه کاراموزی اعتدالپویاکاراموزیکاراموزی و پروژهسایت آوینآرشیو محصولات فایلیکارآموزی صنایع غذایی وشیمیگزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذاییگزارش کاراموزی کارخانه یکتا شیر شهرکرد در 54 صفحه بصورت ورد تهیه شده قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی مقدمه: 1 توضیحاتی در باره ی کارخانه یکتا شیر. 2 آزمایشگاههای کارخانه. 2 تاریخچه: 3 انواع محصولات توليدي توسط شركت: 5 نحوه ورود شير به كارخانه و بررسي سيستم HTST : 6 كنترل هاي سيستم : 7 خامه (Cream) : 7 1- خامه سبک (Light Cream) : 7 2- خامه سبک زده شده یا (معمولی) (Light Whipping Cream) : 7 3- خامه سنگین زده شده (Heavy Whipping Cream) : 8 نسبت بین اندازه ذرات در شیر. 10 پنیر (Cheese) : 10 بهداشت شستشوی وسایل و دستگاههای مربوطه: 11 ضد عفونی کردن: 12 مراحل شستشو و نظافت: 13 ماست (Yoghurt) : 14 آب پنیر: 16 نواع دام های مختلف شیر: 18 وسیکوزیته: 20 آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها 21 گازهای موجود در شیر: 22 ترکیبات شیمیایی شیر: 23 بتاکازئین.. 24 گاما کازئین.. 24 (k) کاپاکازئین.. 24 غلظت پروتئین های در شیر: 24 نوع پروتئین.. 24 غلظت در شیر g/kg. 24 درصد به کل پروتئین وزن/وزن.. 24 کاپا (k) کازئین.. 25 منابع آلودگی شیر: 26 وضعیت بهداشتی شیر در درجه حرارت های مختلف: 27 تعداد m.o های شیر. 27 بعد از 24 ساعت نگهداری در دمای 10 oC.. 27 بعد از 24 ساعت نگهداری در دمای 15 oC.. 27 جنس های مهم کپک: 28 باکتریوفاژ: 29 شیر مایع: 29 چربی شیر: 29 شیر تلغیظ شده: 30 (خامه) 31 پاستوریزاسیون شیر: 31 پاستوریزاسیون بالا: 32 استریل کردن: 32 انواع روش های استرلیزاسیون: 33 1- روش uHT : 33 ترمالیزیشن: 33 ماست: 33 2- ماست به هم نزده: 34 نوع مایه ماست: 34 استرلیزاسیون و ضد عفونی.. 36 استرلیزاسیون: 36 آزمايشگاه هاي كارخانه یکتا شیر. 39 وزن خصوص (Specific Gravity ) 39 عوامل موثر در تغيير تركيبات شير: 42 2ـ اندازه گيري پروتئين شير به روش تيتراسيون با فرمالين.. 44 روش كار : 45 جستجوي تقلبات در شير. 46 اندازه گيري چربي شير توسط بوتيرومتر. 47 روش كار: 47 بخش مدیریت.. 49 نمودار سازمانی واحد تولیدی.. 50 نمودار سازمانی بخش کیفیت.. 51 شمای خط تولید دوغ بدون گاز پاستوریزه. 52 مراحل تصفيه كلاسيك53 خواص شیمیایی شیر: به طور مطلوبی شیر و بر حسب درصد دارای ترکیبات زیر است. در خصوص rit ها سلامتی گاو شیرده یکی از عوامل موثر بر میزان rit های شیر است. و رحم پستان گاو یا زخم پستان باعث کاهش rit های C و A می شود. نژاد گاو در دوره شیردهی از عوامل دیگری هستند که به خصوص در میزان ویتامین های A و D ، B carotene ، E موثر است. کاهش rit های محلول در آب حساس به حرارت در پاستوریزاسیون و استرلیزاسیون شیر بسیار بالاست چرون پروس حرارتی استفاده می کنیم. با استفاده از m.o های مفید در دستگاه گوارش دام باعث سنتز یا ساخت rit B1 شده و موجب افزایش rit B در شیر می شود. همچنین افزایش میزان rit C در شیر گاو بستگی به فعالیت متابولیسمی تغذیه دام دارد. علوفه تازه و سیکاژ (خوراک دام تخمیر شده) و پودر ماهی سرشار از B Carotene است. چنانچه دام از این مواد تغذیه کند باعث افزایش rit های محلول در چربی مانند: E و D و A به خصوص A در صورتیکه در مراتع تغذیه شود ویتامین D موجود در جیره غذایی با هیدروکاسیرول بر اثر تابش نور افزایش پیدا کرده و تبدیل به ویتامین D شیر می شود. آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها 1) هیدرولازها: پروتئازها، آمیلاز، فسفات 2) اکسید وردوکتازها: کاتالاز، گزانتینواکسیداز از آنزیم های دسته دوم یعنی اکسید ادوکتاز برای کنترل کردن استرلیزاسیون کامل شیر استفاده می شود. آنزیم های موجود در شیر به pH و حرارت حساس هستند. همچنین در درجه حرارت و مدت زمان حرارت متفاوت غیرفعال می شود. آنزیم فسفاتاز آنزیم مهم شیر است. 1- فسفاتاز قلیایی: ارزیابی پاستوریزاسیون شیر 2- فسفاتاز اسیدی: این آنزیم در برابر پاستوریزاسیون مقاوم است اما با روش uHT از بین می رود. لیپاز: 1- لیپاز اصلی موجود در شیر 2- لیپازی که توسط m.o ساخته می شود 2) پراکسیدازها: در روش (LTLT) غیر فعال می شوند. آنزیم هایی هستند که باعث تولید پراکسید می شود. گلوکز و گالاکتوز → لاکتاز → لاکتوز   مواد معدنی شیر: کلسیم مهم ترین در شیر می باشد. کلسیم: که به طور متوسط 21/1 g/lit می باشد و می تواند نوسان داشته باشد 4/1-9/0. بعد از کلسیم مهم ترین آن فسفر است g/lit 95/0 و نوسان آن 2/1-7/0 و بعد از آن پتاسیم (k) که g/lit 5/1 و نوسان آن 2-1، سدیم (Na) g/lit 47/0 و نوسان آن 7/0 و 3/0 است. کلر (Cl) g/lit 30/1 و نوسان 4/1-8/0، منیزیم g/lit 12/0 و نوسان آن 24/0-5/0 است. 20% از کلسیم و فسفر شیر به صورت کمپلکس کازئینات کلسیم و فسفر وجود دارد. 50% از کلسیم به صورت کلوئیدی وجود دارد و 30% کلسیم به صورت محلول است. در مورد فسفر 30-40% فسفر به صورت محلول می باشد و 10% آن در ساختار شیمیایی فسفولیپیدها است. در مورد کلسیم موجود در شیر در تولید پنیر نقش اساسی باز می کند. در انعقاد کاپاکازئین Kcaseine با کمک رنین (مایع پنیر) و تشکیل کمپلکس پاراکاپاکازئین میزان کلسیم شیر بسیار مهم است. حرارت دادن و افزودن اسید تبخر کردن (تغلیظ) جز عوامل تکنولوژی موثر بر میزان مواد معدنی شیر است. در اثر حرارت میان فسفات Ca موجود Ca3 2(Po4) محلول در شیر به صورت کلوئید تبدیل می شود. یعنی از دسترس ها خارج می شود

مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.نام و نام خانوادگیایمیلموبایلتصویر امنیتی پرداخت توسط بانک کلیه بانک ها بانک پارسیان بانک ملت بانک صادرات کد تخفیف  اعمال پرداخت و دانلود     پشتیبانی خرید برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید   انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 13 برچسب های مهمرشته صنایع غذایی گزارش کاراموزی یکتا شیر فایل کاراموزی یکتا شیر سامان خط تولید یکتا شیر کاراموزی یکتا شیرشهرکرد سامان یکتا شیر کاراموزی کاراموزی شیر ولبنیات یکتا شیر فیسبوکگوگل پلاسلینکدینتویترکلوبفیسنما × Close گزارش تخلف (در صورت وجود مشکل توضیح دهید تا رسیدگی شود) از ارسال گزارشات پی در پی و بدون دلیل جدا خودداری فرمایید.نام و نام خانوادگیایمیلتوضیحاتتصویر امنیتی را وارد نماییدارسال گزارش پروژه و کارآموزی در رشته عمران در شهرداری ،کاراموزی حسابداری در هتل،کاراموزی ژنتیک در آزمایشگاه،کاراموزی حسابداری در موسسه حسابداری، طرح درس         

👇 دیگر دسته بندی ها👇

✅فایل های دیگر✅

علوم انسانی

فنی مهندسی

علوم پایه

پزشکی

هنر

اخبار

محصولات

کسب و کار

سرگرمی

#️⃣ برچسب های فایل گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی

گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی

دانلود گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی

خرید اینترنتی گزارش کاراموزی شیر و لبنیات یکتا سامان رشته صنایع غذایی

👇🏞 تصاویر 🏞