دانلود فایلی با مشخصات دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی

دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی

ارتباط با ما

دانلود


دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی
دانلود فایلی با مشخصات دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی بصورت فایل WORD  نگارش  در خرداد 140  در60 صفحه به همراه ضمائم شامل پلان کارخانه و پلان سالن تولید و همراه با فلوچارت خط تولید قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی ویرایش سال400 فهرست مطالب فصل اول.. 7 معرفي مكان كارآموزي... 7 معرفی محل کارآموزی:8 معرفي شركت... 9 خط مشي كيفيت، ايمني و سلامت محصول.. 11 تاريخچه فعاليت شركت... 12 كليات... 12 فعاليت اصلي شركت... 12 تعداد كاركنان.. 13 ظرفیت تولیدی كارخانه.. 15 فصلدوم. 16 معرفی مواد یا اولیه و نوع محصولات و خدمات... 16 فرآیند فرآورده‌هاي لبنی :17 میزان تولید شیر در جهان.. 17 شیر وترکیبات آن.. 18 خواصظاهریشیر :18 سالم سازی شیرPastiurisation. 19 روشهای پاستوریزاسیون شیر. 19 حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده فراورده‌هاي شيري پروبيوتيك.... 20 تعاريف و اصطلاحات... 21 فصل سوم.. 26 تشریح روند کارو فرایند تولید یا ارایه خدمات... 26 محصولات كارخانه.. 27 محصولات کارخانه شامل موارد زیر است... 27 مواد اولیه و نحوه جمع آوری آن.. 27 مراحل تولید.. 28 پاستوریزاسیون شیر. 28 فلوچارت خط تولیدشیرپاستوریزه. 29 علائم فلوچارت... 29 راهنمای خط تولید.. 29 فلوچارت خط تولید شیر (لاتین). 31 خط تولید ماست... 32 ماست هم نزده (set). 32 ماست هم زده. 33 خط تولیدپنیرخامه ای... 35 خط تولید كشک.... 37 خط تولید دوغ.. 39 ساختمان كارخانه.. 39 نمای کلی کارخانه.. 40 نقشه کلی سالن تولید.. 41 پلن کارخانه.. 42 شمای کلی کارخانه.. 43 .. 43 تأسیسات كارخانه.. 44 آزمایشات شیمیایی و میکروبی... 44 روش نمونه‌برداری... 45 دانسیته.. 45 اندازه‌گیری چربی شیر. 46 شناسایی آنتی بیوتیک در شیر. 46 اندازه‌گیری اسیدیته شیر. 47 آزمایشات خامه.. 47 1.اسیدیته خامه.. 47 2.اندازه‌گیری چربی خامه.. 47 آزمایشات ماست... 47 1.اندازه‌گیری چربی ماست... 47 2.اندازه‌گیری اسیدیته ماست... 47 شمارش كلی میکرو اورگانیسم‌ها. 48 آزمایش شناسایی كلی فرم.. 48 تست كپک و مخمر. 48 آزمایش شناسایی E –coli49 استاندارد‌ها. 49 ویژگیهای فیزیکی شیرپاستوریزه،طبق استانداردملی ایران شماره 93.. 50 1.دانسیته یا وزن مخصوص.... 50 نقطه انجماد. 51 فصل چهارم.. 53 نتيجه گيري و پيشنهادت... 53 دستگاه پاستوريزاسيون.. 54 دستگاه هموژنايزر. 54 روش فشار قوی... 54 روش اولتراسونیکی... 55 ریزپالایش (میکروفیلتراسیون). 56 محاسن... 56 پیشنهادات... 57 ضمائم.. 58 فهرست اشکال شكل 1- استوریزاتور. 58 شكل 2 - هموژنایزر. 58 شكل 3- باکتوفوژ. 59 شکل4.خط تولید شیر پاستوریزه. 59     خط تولید ماست ماست هم نزده (set) خط تولید ماست به صورت جداگانه است و بیرون دارای یک تانک ذخیره شیر است که شیر پس از نمونه گیری آزمایشگاهی در آن نگهداری مي‌شود شیر از این تانک وارد تانک پروسس مي‌شود و در تانک پروسس که سه جداره مي‌باشد پس از اضافه کردن شیر خشک و خامه طبق فرمول دمای آن به 60 مي‌رسد. سه جداره تانک پروسس عبارتند از جداره تانک شیر جداره دوم بخار و یا آب سرد و جداره سوم پشم شیشه یا عایق حرارتی مي‌باشد شیر با دمای 60 وارد و چربی آن هموژن مي‌شود شیر که هموژن مي‌شود از رنگ و طعم بهتری برخوردار مي‌شود اما سریع چربی آن در معرض اکسیداسیون قرار می‌گیرد . سپس شیر هموژن شده وارد تانک دیگری در کنار تانک پروسس شده و دمای آن به 90 مي‌رسد و در 90 به مدت20دقیقه می ماند تا پاستوریزاسیون صورت بگیرد ومقداری ازآب شیرتبخیرشود بعد ازپاستوریزاسیون و رسیدن دمای شیر به 42 استارتر اضافه مي‌كنند معمولاً از لاکتو با سیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس استفاده مي‌كنند. سپس وارد دستگاه‌های پرکن مي‌شود دستگاه دیگری نیز وجود دارد که در ظرف‌های بزرگتر و یا دبه ای وسطلی پرمی کند که این نوع ماست‌ها از نوع ماست‌های هم نزده هستند که این‌ها به گرم خانه انتقال داده مي‌شود و پس از مدت 3تا4ساعت به قسمت سردخانه انتقال داده می شوند و به مدت 24 ساعت قرنطینه شده تادمای ماست به 4درجه سانتی گراد برسد و وارد بازار مصرف می شوند.

دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی  درحال پردازش درخواست لطفا منتظر بمانید ... منو تماس با ما پشتیبانی خرید درباره ما صفحه اصلی فروشگاه محصولات دانلودی نخبگانقابل توجه خربداران محترم فایل ازاین فروشگاه 1_ از امروز اول مهر ماه 1400به پاس احترام به خواسته مشتریان عزیزمیتوانید کلیه محصولات را با تخفیف ویژه تهیه کنید. برای دریافت کد تخفیف کافیست کلمه mehr1400را در محل کد تخفیف ثبت نمایید و دکمه اعمال را بفشارید تا کد برای شما اعمال شود پس از اتمام زمان بصورت اتوماتیک غیرفعال میشود 2_ شماره تلفن 09020868764 در صورت هر گونه مشکل و یا سئوالی ازطریق واتساپ ؛پیامک و یا تماس تلفنی جوابگو شماست ۳_در صورت نداشتن ایمیل میتوانید از ایمیل فرضی rezaa.rezaa1234567@gmail.com استفاده کنید تا امکان خرید به شما بدهد. ۴_ به هنگام خرید حتما دکمه تکمیل فرایند خرید را بفشارید . ۵_در صورتیکه پرداخت قطعی انجام دادید و در حساب فروشگاه بعنوان خرید موفق ثبت گردید ویا قصد خرید فایلی را داشته و لی به هر دلیلی نتوانستید فایل را دانلود ویا خرید نمایید یا پرداخت نا موفق داشتید ونتوانستید فایل را خریداری کنید تماس بگیرید تا فایل از طرق دیگر برایتان ارسال گردد. اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.ایجاد وب سایت یا فروشگاه حرفه ای رایگان آرشیو مطالب سایتpdfپروژه آرشیو محصولات فایلیپروژهپایان نامهترجمهطرح توجیهیآموزشیکتابپاورپوینتپرسشنامهکارآموزیکارآموزی ژنتیک ومیکروبیولوژیکاراموزی دامپزشکیکاراموزی کامپیوترکاراموزی مهندسی برق ومکانیککارآموزی صنایع غذایی وشیمیکاراموزی تربیت بدنیکاراموزی مکانیککارآموزی حسابداریطرح درسآموزشینمونه سئوالاتطرح لایه بازفایل آمادهتحقیق و پژوهشپاورپوینتکارآموزی عمران اشتراک در خبرنامه جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید ایمیلتصویر امنیتی را وارد نمایید ثبت ایمیلآمار بازدید بازدید امروز : 723 بازدید دیروز : 570 بازدید کل : 303986   محبوب ترین ها درس تفکر وسبک زندگی پایه هفتم صفحه27کتاب نمونه های تحقیق و پژوهش (همراه با ساختار گزارش تحقیق) دانلود آگهی ترحیم فوت کد96 گزارش کاراموزی معماری در شهرداری_ ایجاد فضای سبز و خدمات شهری در شهرداری (کارآموزی معماری شهرداری) طرح درس روزانه تربیت بدنی بصورت فایل WORD فایل word جدول طرح درس سالانه براي دروس سه جلسه اي در هفته طرح درس سالانه پیش دبستانی بصورتword دانلود جواب سئوالات کتابsummit2b(سامیت 2b) ویرایش سوم گزارش کارورزی باشگاه پرورش اندام بدنسازی گزارش کاراموزی شرکت حسابداری و حسابرسی ویرایش 98 گزارش کارآموزی در باشگاه بدنسازی فایل PDF آشنایی با اشکال دارویی پرفروش ترین ها درس تفکر وسبک زندگی پایه هفتم صفحه27کتاب نمونه های تحقیق و پژوهش (همراه با ساختار گزارش تحقیق) فرم خام قرارداد اجاره در سایز A3 طرح درس سالانه1400-1399 ریاضی پایه اول ابتدایی (بصورت word) طرح درس روزانه تربیت بدنی بصورت فایل WORD طرح درس سالانه ریاضی پنجم سال 1399 نمونه طرح درس سالانه علوم دوم دبستان / طرح درس سالانه درس علوم پایه چهارم بصورت درس به درس گزارش کارورزی باشگاه پرورش اندام بدنسازی طرح درس سالانه پیش دبستانی بصورتword دانلود جواب سئوالات کتابsummit2b(سامیت 2b) ویرایش سوم فایل word جدول طرح درس سالانه براي دروس چهار جلسه اي در هفته فایل word جدول طرح درس سالانه براي دروس سه جلسه اي در هفته پیوند هافروشگاه ساز رایگان فروش فایل فورکیاامکانات فروشگاه ساز و سایت ساز فورکیاپروژه کاراموزی اعتدالپویاکاراموزیکاراموزی و پروژهسایت آوینآرشیو محصولات فایلیکارآموزی صنایع غذایی وشیمیدانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پیگزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی بصورت فایل WORD  نگارش  در خرداد 140  در60 صفحه به همراه ضمائم شامل پلان کارخانه و پلان سالن تولید و همراه با فلوچارت خط تولید قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی ویرایش سال400 فهرست مطالب فصل اول.. 7 معرفي مكان كارآموزي... 7 معرفی محل کارآموزی:8 معرفي شركت... 9 خط مشي كيفيت، ايمني و سلامت محصول.. 11 تاريخچه فعاليت شركت... 12 كليات... 12 فعاليت اصلي شركت... 12 تعداد كاركنان.. 13 ظرفیت تولیدی كارخانه.. 15 فصلدوم. 16 معرفی مواد یا اولیه و نوع محصولات و خدمات... 16 فرآیند فرآورده‌هاي لبنی :17 میزان تولید شیر در جهان.. 17 شیر وترکیبات آن.. 18 خواصظاهریشیر :18 سالم سازی شیرPastiurisation. 19 روشهای پاستوریزاسیون شیر. 19 حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده فراورده‌هاي شيري پروبيوتيك.... 20 تعاريف و اصطلاحات... 21 فصل سوم.. 26 تشریح روند کارو فرایند تولید یا ارایه خدمات... 26 محصولات كارخانه.. 27 محصولات کارخانه شامل موارد زیر است... 27 مواد اولیه و نحوه جمع آوری آن.. 27 مراحل تولید.. 28 پاستوریزاسیون شیر. 28 فلوچارت خط تولیدشیرپاستوریزه. 29 علائم فلوچارت... 29 راهنمای خط تولید.. 29 فلوچارت خط تولید شیر (لاتین). 31 خط تولید ماست... 32 ماست هم نزده (set). 32 ماست هم زده. 33 خط تولیدپنیرخامه ای... 35 خط تولید كشک.... 37 خط تولید دوغ.. 39 ساختمان كارخانه.. 39 نمای کلی کارخانه.. 40 نقشه کلی سالن تولید.. 41 پلن کارخانه.. 42 شمای کلی کارخانه.. 43 .. 43 تأسیسات كارخانه.. 44 آزمایشات شیمیایی و میکروبی... 44 روش نمونه‌برداری... 45 دانسیته.. 45 اندازه‌گیری چربی شیر. 46 شناسایی آنتی بیوتیک در شیر. 46 اندازه‌گیری اسیدیته شیر. 47 آزمایشات خامه.. 47 1.اسیدیته خامه.. 47 2.اندازه‌گیری چربی خامه.. 47 آزمایشات ماست... 47 1.اندازه‌گیری چربی ماست... 47 2.اندازه‌گیری اسیدیته ماست... 47 شمارش كلی میکرو اورگانیسم‌ها. 48 آزمایش شناسایی كلی فرم.. 48 تست كپک و مخمر. 48 آزمایش شناسایی E –coli49 استاندارد‌ها. 49 ویژگیهای فیزیکی شیرپاستوریزه،طبق استانداردملی ایران شماره 93.. 50 1.دانسیته یا وزن مخصوص.... 50 نقطه انجماد. 51 فصل چهارم.. 53 نتيجه گيري و پيشنهادت... 53 دستگاه پاستوريزاسيون.. 54 دستگاه هموژنايزر. 54 روش فشار قوی... 54 روش اولتراسونیکی... 55 ریزپالایش (میکروفیلتراسیون). 56 محاسن... 56 پیشنهادات... 57 ضمائم.. 58 فهرست اشکال شكل 1- استوریزاتور. 58 شكل 2 - هموژنایزر. 58 شكل 3- باکتوفوژ. 59 شکل4.خط تولید شیر پاستوریزه. 59     خط تولید ماست ماست هم نزده (set) خط تولید ماست به صورت جداگانه است و بیرون دارای یک تانک ذخیره شیر است که شیر پس از نمونه گیری آزمایشگاهی در آن نگهداری مي‌شود شیر از این تانک وارد تانک پروسس مي‌شود و در تانک پروسس که سه جداره مي‌باشد پس از اضافه کردن شیر خشک و خامه طبق فرمول دمای آن به 60 مي‌رسد. سه جداره تانک پروسس عبارتند از جداره تانک شیر جداره دوم بخار و یا آب سرد و جداره سوم پشم شیشه یا عایق حرارتی مي‌باشد شیر با دمای 60 وارد و چربی آن هموژن مي‌شود شیر که هموژن مي‌شود از رنگ و طعم بهتری برخوردار مي‌شود اما سریع چربی آن در معرض اکسیداسیون قرار می‌گیرد . سپس شیر هموژن شده وارد تانک دیگری در کنار تانک پروسس شده و دمای آن به 90 مي‌رسد و در 90 به مدت20دقیقه می ماند تا پاستوریزاسیون صورت بگیرد ومقداری ازآب شیرتبخیرشود بعد ازپاستوریزاسیون و رسیدن دمای شیر به 42 استارتر اضافه مي‌كنند معمولاً از لاکتو با سیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس استفاده مي‌كنند. سپس وارد دستگاه‌های پرکن مي‌شود دستگاه دیگری نیز وجود دارد که در ظرف‌های بزرگتر و یا دبه ای وسطلی پرمی کند که این نوع ماست‌ها از نوع ماست‌های هم نزده هستند که این‌ها به گرم خانه انتقال داده مي‌شود و پس از مدت 3تا4ساعت به قسمت سردخانه انتقال داده می شوند و به مدت 24 ساعت قرنطینه شده تادمای ماست به 4درجه سانتی گراد برسد و وارد بازار مصرف می شوند.

مبلغ قابل پرداخت 35,000 تومان توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.نام و نام خانوادگیایمیلموبایلتصویر امنیتی پرداخت توسط بانک کلیه بانک ها بانک پارسیان بانک ملت بانک صادرات کد تخفیف  اعمال پرداخت و دانلود     پشتیبانی خرید برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید   انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 12 برچسب های مهمکاراموزی پاک پی فلوچارت پاک پی دانلود فایل پاک پی کاراموزی ورد پاک پی کاراموزی پاک پی 1400 گزارش خط تولید پاک پی فایل پاک پی فیسبوکگوگل پلاسلینکدینتویترکلوبفیسنما × Close گزارش تخلف (در صورت وجود مشکل توضیح دهید تا رسیدگی شود) از ارسال گزارشات پی در پی و بدون دلیل جدا خودداری فرمایید.نام و نام خانوادگیایمیلتوضیحاتتصویر امنیتی را وارد نماییدارسال گزارش پروژه و کارآموزی در رشته عمران در شهرداری ،کاراموزی حسابداری در هتل،کاراموزی ژنتیک در آزمایشگاه،کاراموزی حسابداری در موسسه حسابداری، طرح درس         

👇 دیگر دسته بندی ها👇

✅فایل های دیگر✅

علوم انسانی

فنی مهندسی

علوم پایه

پزشکی

هنر

اخبار

محصولات

کسب و کار

سرگرمی

#️⃣ برچسب های فایل دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی

دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی

دانلود دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی

خرید اینترنتی دانلود گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات پاک پی

👇🏞 تصاویر 🏞